Freedom to grow

Vrijheid geeft ruimte aan groei en groei versterkt onze vrijheid. Vrijheid is het fundament waarop we bouwen en dat zie je overal in terug. We geloven in de vrijheid om niet beperkt te worden in ons denken of doen. Wij zijn volledig onafhankelijk en zijn vrij om de beste keuzes te maken.

ZIGT is al meer dan tien jaar hét onafhankelijke bureau van Belgie, waar vrijheid en groei centraal staan; Freedom to grow. Dat geldt zowel voor onze mensen, als de merken waar we voor werken. We hebben vier pijlers: Strategy, Media, Performance en Create en bieden daaronder een zeer compleet palet aan diensten aan, die we ook juist sterk met elkaar verbinden. Maar altijd on demand, vrijheid staat niet voor niets hoog in het vaandel. We werken vanuit Zaventem, Hoofddorp, Utrecht, Arnhem en Tilburg voor schitterende merken: marktleiders, challengers en start-ups met een sterke lokale marktbenadering in de Benelux.

Wij staan voor onafhankelijk advies en een visie die bijdraagt aan de strategie en groei van onze klanten. We nemen de vrijheid om verder te kijken dan media alleen. Media alleen is niet de oplossing tot groei, maar onderdeel van marketing- en salesvraagstukken. Succes wordt geboekt als het hele speelveld wordt overzien, ook als je niet overal zelf de uitvoering van doet. Dat is de uitdaging die wij aangaan. Daarmee groeien onze klanten en groeien wij zelf.

Wij zien het als onze opdracht om businessdoelstellingen om te zetten in de beste marketing- en mediastrategieën en die te laten werken met de inzet van onze teams en technologieën. Onze onafhankelijkheid – dat wil zeggen geen prestatieafspraken met media – maakt ons uniek en volledig objectief en transparant.

TEAM

Groei en ontwikkeling. Zowel op teamniveau als individueel. Ons team van experts en specialisten is een gebalanceerde mix die ons in staat stelt onze klanten optimaal te bedienen. Een mix die ervoor zorgt dat wij vrijwel altijd goed kunnen aansluiten op de klantorganisatie. En die zo is opgebouwd dat wij voortdurend mee veranderen met de kansen en eisen van de tijd.

Ons niveau van dienstverlening vereist een zorgvuldige mix van persoonlijkheden. Elk van ons voelt de innerlijke drang om te groeien. Dat verbindt ons.

Bij ZIGT groeien we in dienstverlening en in omvang. In kwaliteit en in schaalgrootte. En elk van ons kan daarbinnen zelf ook groeien. Of sterker: wij gaan ervan uit dat elk van ons zich door ontwikkelt en groeit. Dat ondersteunen we actief: met trainingsprogramma’s, gast-experts van buiten, opleidingsmogelijkheden en kansen om binnen ZIGT van functie te wisselen.

Freedom to grow.