Werken bij

Werken bij

WAAROM WERKEN BIJ ZIGT

De huidige tijd vraagt om lenigheid van geest. Om vrije denkers. Mensen die moeiteloos meebewegen met de continu veranderende regels van het spel. Die niet vastzitten in hokjes, maar over grenzen heen kijken en altijd ruimte zien voor groei. Voor zichzelf, maar vooral voor opdrachtgevers die popelen om hun ambities te realiseren. Mooie merken die we graag  helpen bij het verleggen van hun grenzen.

VRIJHEID

Je functie in grote mate zelf vormgeven? Bij ZIGT kan het. Door de vrijheid die je bij ons krijgt ben je de regisseur van je eigen ontwikkeling. We zijn volstrekt onafhankelijk en hebben geen dubbele agenda of verborgen belangen. Daardoor ben je écht vrij om onze opdrachtgevers te adviseren over wat in jouw ogen de beste aanpak is. In vergelijking met veel internationale bureaus krijg je alle vrijheid om de klantrelatie vorm te geven. Je bent niet afhankelijk van templates of richtingen die al voor je bepaald zijn. Nee, die richting bepaal je, samen met het team en de klant, zelf.

Alles wat we doen staat in het teken van groei. Bij onze klanten, maar net zo goed bij onze mensen. Daar zijn we misschien een beetje anders in, maar we vinden dat groei meer is dan beter worden in je vak. Daarom dragen we ook graag bij aan jouw groei als mens. Zodat werk en privé in evenwicht zijn, en er bijvoorbeeld een goede balans is tussen je hard en soft skills.

Wil je je in de breedte ontwikkelen, of juist de diepte in? Met onze allround aanpak beheersen  we het complete online en offline landschap. Kansen genoeg voor verdieping dus: meer dan 75 procent van onze seniors is intern opgeleid en doorgegroeid. En doordat we de verschillende disciplines sterk met elkaar verbinden, is er ook alle ruimte voor verbreding. Of om te kijken waar je je thuis voelt: de afgelopen jaren maakten meerdere collega’s intern een switch.

SAMEN SUCCESVOL AANPAKKEN

De kernwaarden van ZIGT zijn samen te vatten in drie krachtige woorden: samen succesvol aanpakken. De eerste willen we benadrukken, want die staat niet voor niets voorop.

‘Samen’ betekent: we doen het met elkaar, nooit ten koste van elkaar. Dat voel je door de hele organisatie. Bij ZIGT kun je jezelf zijn en is er ruimte om je kwetsbaar op te stellen. Geen focus op wat je niet kan, maar aandacht voor jouw kracht en enthousiasme en de sweetspot waar die bij elkaar komen.

Als er een match is tussen jou en onze cultuur, dan is er zonder twijfel een passende plek voor jou bij ZIGT.

EVEN PRAKTISCH

Naast onze cultuur en filosofie zijn er natuurlijk ook praktische redenen om bij ZIGT aan de slag te gaan:

  • Een aantrekkelijke combinatie van werken op kantoor en thuiswerken.
  • Uitdagende projecten voor marktleiders, challengers en start-ups uit tal van branches, waarbij we kijken met welke merken jij de beste fit hebt.
  • Uitgebreide geïntegreerde dienstverlening waardoor je echt ziet hoe jouw werk past in het grotere plaatje van marketingactiviteiten en merkgroei.
  • ZIGT-hubs in Hoofddorp, Arnhem en Utrecht om, als je wilt, af en toe te werken en collega’s te ontmoeten.
  • Veel aandacht voor opleiding, zowel intern als extern, in België of in Nederland.
  • Fantastische borrels en teambuildings

KENNISMAKEN

ZIGT maakt graag kennis met jou. Dat kan heel laagdrempelig en vrijblijvend. Neem gerust contact op met ons. Bel of mail een ambassadeur voor een 1 op 1 afspraak, of loop gelijk een dag mee. Zo krijg je echt feeling bij het bedrijf, het werk en de sfeer.

Uiteindelijk is het in zowel jouw als ons belang  dat we samen de beste keuze maken. Laten we hier dan ook tijd in investeren.