Bebat wint een Bronzen AMMA award!
28-05-2021

AMMA Awards 2021
Bebat wint een Bronzen AMMA award!

Een sterke integratie met The Voice Kids, een 360° mediaplan en een catchy liedje in samenwerking met Slongs bezorgde Bebat vorige week een bronzen AMMA award.

Bebat heeft als missie het inzamelen en recycleren van gebruikte batterijen. Wij als Belgen doen het zeker niet slecht op dit vlak, maar het blijft wel steeds een challenge om op een creatieve manier onze doelgroep te blijven verrassen met onze boodschap. En zeker de gezinnen met kinderen, een lastig te bereiken doelgroep maar tevens ook grote batterijbezitters.

In samenwerking met Bebat en DPG Media hebben we gezocht naar een manier hoe we deze doelgroep op een positieve manier konden sensibiliseren en aansporen om hun batterijen in te zamelen. En de 360° integratie met The Voice Kids had it all: een hoge selectiviteit op de doelgroep, een positieve insteek, een creatieve integratie op verschillende media met ruimte voor duiding én een catchy purpose song in samenwerking met Slongs.

Het resultaat van de campagne? Een overperformance op alle kanalen, een sterke stijging in de merkbekendheid bij de doelgroep, 2.500m2 nieuw bos en als kers op de taart nu ook een Bronzen AMMA Award!