Ontmoet Digital Director Julie

Even voorstellen:

Mijn naam is Julie Van Ingelgom. In 2011 studeerde ik af en met een master in Communicatiewetenschappen zwierf ik rond van uitgever naar adverteerder om in 2019 bij ZIGT te stranden.

Wat doe je bij ZIGT?

Bij ZIGT startte ik als Digital Campaign Manager in het digitale team. Concreet volg ik de digitale campagnes van plan tot uitvoering en vervolgens rapportage. Mijn doel is om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen en alle partijen voldoende te informeren en tevens de best mogelijke resultaten behalen. Begin 2022 kreeg ik de kans om door te groeien tot Digital Director. Hiermee draag ik ook de verantwoordelijkheid voor de digitale specialisten.

Wat drijft je?

Persoonlijk houd ik ervan om de communicatie te optimaliseren, doelstellingen van de klant te vertalen naar digitale KPI’s en campagnes hierop te optimaliseren en uit de resultaten te leren. Het liefst van al deel ik deze bevindingen dan ook intern en extern. Al deze zaken komen in mijn functie aan bod maar wat me opviel van de eerste dag dat ik bij ZIGT binnenstapte was de positieve sfeer. Je merkt dat iedereen bij ZIGT er graag werkt en er een leuke losse sfeer hangt waardoor het echt fijn werken is. Dit maakt echt het verschil.

Hoe zit het met ZIGT?

Vanuit mijn vorige werkgevers was ik wel benieuwd hoe het er in een mediabureau aan toegaat. Vanuit mijn verleden aan adverteerderskant stelde ik me regelmatig vragen over de strategie, kanaalkeuze of resultaten van de media inzet maar bleef vaak op mijn honger zitten. Bij ZIGT merkte ik meteen hoe het anders kan. De doelstellingen van de klant zijn belangrijk en samen met collega’s, klanten en regies werken we naar hetzelfde doel en dat zorgt mee voor die voldoening. De waarden van ZIGT zoals het kennis delen, de transparantie en het kritisch denken worden echt dagelijks toegepast.

En je toekomst?

Heel veel zin om in de toekomst ZIGT te helpen uitbouwen, nieuwe ontwikkelingen te volgen en sterke resultaten te realiseren!

Even bellen?

Heel graag! Stuur me een mailtje naar julie.van.ingelgom@zigt.be en we plannen iets in!