Ontmoet Digital Planner TessaEven Voorstellen:

Tessa is de naam, 31 jaar en reeds drie jaar werkzaam bij ZIGT. Wonend in Aarschot samen met een heleboel kippen en twee poezen. Mijn partner runt zijn eigen restaurant en na de werkuren kan je me dan ook daar regelmatig terugvinden om een handje te helpen.

Wat doe je bij ZIGT?

Digital Planner staat er als mijn functietitel. Verantwoordelijk voor de digitale mediaplannen voor heel wat verschillende adverteerders. Dit zijn zeer uiteenlopende plannen met een minimale digitale inzet tot een full online approach. Verder bewaak ik ook samen met het team, waar ik deel van uitmaak, de kwaliteit van elk mediaplan. Welke kanalen dragen bij tot een goede merkstrategie en waar kunnen we optimaliseren en verbeteren ? Zijn er verschuivingen nodig in de vooropgestelde budgetten ? Waar is er ruimte voor extra budget ? Steeds met een kritische blik kijken naar de verschillende media campagnes die we lanceren om steeds tot het beste resultaat te bekomen.

Wat drijft je?

Zelfontwikkeling en fierheid over datgene dat ik elke dag doe. Samen met verschillende adverteerders meewerken aan een goede communicatiestrategie. Meewerken aan verschillende verhalen en deze tot bij de juiste mensen brengen.

Ik ben verzot op cijfers maar het besef dat achter elk getal ook een persoon schuilt, zet ons weer met beide voeten op de grond. Het menselijke steeds vooraan plaatsen is iets waar we bij ZIGT elke dag aan werken en dit op alle gebied.

Hoe zit het met ZIGT?

ZIGT, ondertussen reeds 10 jaar gevestigd in België, met nog een 100-tal collega’s in Nederland zijn we best een grote groep. Communicatie staat op alle vlakken op de eerste plaats. Communicatie naar adverteerders, klanten, consumenten, maar vooral communicatie naar de eigen werknemers, collega’s. Bij ZIGT luisteren ze echt naar de noden en wensen van iedereen en trachten ze steeds opnieuw iedereen volledig te laten ontwikkelen. Er is ruimte voor een moeilijk gesprek, een fijne babbel, evolutie en tijd als je die nodig zou hebben.

En je toekomst?

Dat de toekomst er is, dat ligt vast. Hoe die er zal uitzien dat is een groot vraagteken. In de positieve zin. Door de steeds lopende dialoog zit ik momenteel fantastisch goed op mijn plek. Komt de nood om van plek te veranderen, weet ik dat ZIGT hier naar zal luisteren en tegemoet zal komen waar nodig.

Even bellen?

Graag, mailen kan ook. Steeds bereikbaar via tessa.verstreken@zigt.be dan plannen we samen een moment in om het gesprek verder te zetten.