ZIGT versterkt haar digitale positie verder met BossData
21-12-2023

Breaking news
ZIGT versterkt haar digitale positie verder met BossData

Met trots kondigen we de succesvolle overname aan van BossData, een vooraanstaand digital agency in Antwerpen met 35 digitale experten. Deze strategische zet is bedoeld om de expertise en dienstverlening van ZIGT op het gebied van digitale media verder te versterken en klanten een nog breder scala aan geïntegreerde oplossingen te bieden.

De samenwerking met BossData, een gerenommeerd digital agency met een bewezen staat van dienst in innovatieve digitale strategieën, contentcreatie, data en online campagnebeheer, markeert een belangrijke mijlpaal voor ZIGT. Door de krachten te bundelen, streven beide bedrijven ernaar om de digitale media-ervaring voor klanten naar een hoger niveau te tillen en zich aan te passen aan de snel evoluerende behoeften van de markt.

Waarom deze overname?

Deze overname is het resultaat van een gedeelde visie dat het bundelen van de krachten zal resulteren in een krachtige synergie. ZIGT, met haar gevestigde positie in de mediabranche, zal profiteren van de innovatieve benaderingen en digitale knowhow van BossData. En BossData zal haar klanten een diverser scala aan media-oplossingen kunnen aanbieden. Samen streven ze naar een holistische aanpak voor mediaplanning en digitale strategie, waardoor klanten toegang krijgen tot uitgebreide en geïntegreerde oplossingen.

Impact op klanten

Voor klanten van ZIGT betekent deze overname een verbeterde mogelijkheid om hun boodschap op doeltreffende wijze via diverse mediakanalen te verspreiden. De integratie van nog meer digitale expertise zal resulteren in innovatieve campagnes die de beoogde doelgroepen op nieuwe en impactvolle manieren bereiken.

Toekomstperspectief

Met deze overname verstevigt ZIGT haar positie als een full-service mediabureau dat voorop loopt in het digitale domein. Beide bedrijven zijn verheugd over de gedeelde visie op de toekomst van media en zijn vastbesloten om samen te werken aan het leveren van hoogwaardige, geïntegreerde diensten aan hun huidige en toekomstige klanten.

Jenoff Van Hulle, Performance Director ZIGT België: “Deze strategische zet is niet alleen een uitbreiding van onze portefeuille, maar ook een krachtige stap voorwaarts in het leveren van ongeëvenaarde digitale ervaringen voor onze klanten. We zijn vastbesloten om de synergie tussen onze organisaties te benutten en de norm te zetten voor innovatie in digitale marketing.”

Matthias Laqueur, Founding Partner BossData: Het samengaan van BossData en ZIGT creëert een synergie die de algehele effectiviteit van marketinginspanningen aanzienlijk versterkt. Wij geloven sterk in de toegevoegde waarde van deze samenwerking, waarbij de strategische benaderingen van beide entiteiten naadloos samenvloeien. Bovendien stelt de synergie onze teams in staat om te profiteren van de voordelen van nieuwe kennis en expertise. De uitwisseling van inzichten en best practices tussen de twee disciplines verrijkt de professionele ontwikkeling van ons team en bevordert een cultuur van voortdurende groei.”