LG Electronics Benelux gaat samenwerken met mediabureau ZIGT
09-08-2018

Life's Good
LG Electronics Benelux gaat samenwerken met mediabureau ZIGT

LG Electronics Benelux (LG) brengt haar mediabelangen met ingang van september 2018 onder bij mediabureau ZIGT in Nederland en België. Na een pitchtraject met meerdere mediabureaus kwam ZIGT voor beide landen als beste uit de bus.

ZIGT gaat het gehele mediatraject verzorgen; mediastrategie, planning, inkoop en uitvoering van campagnes in on- en offline kanalen en voor alle Consumer Electronics en B2B divisies van LG Electronics Benelux.

Laura Moerkerken, Managing Director ZIGT België over de samenwerking: “We kijken er heel erg naar uit om voor dit innovatieve merk te gaan werken. Als strategisch mediapartner zal ZIGT een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het behalen van de ambitieuze groeidoelstellingen die LG heeft. We doen dit vanuit onze volledig onafhankelijke positie, zowel in België als in Nederland.”

Met de innovatieve en award winnende producten voegt LG waarde toe voor consumenten én de zakelijke gebruiker. Met producten als OLED-televisies, smartphones, TwinWash-wasmachines en 21:9 ultrawide monitoren creëert LG Electronics nieuwe productcategorieën.