Laura Moerkerken Managing Director ZIGT Media
15-07-2016

Nieuwe leiding
Laura Moerkerken Managing Director ZIGT Media

Vanaf 1 juni geeft Laura Moerkerken leiding aan ZIGT Media. Laura werkt inmiddels 10 jaar voor ZIGT waarvan de laatste 5 jaar als Media Director in België. “Laura heeft zich bewezen op diverse klanten en kent ons mooie vakgebied in al haar facetten. Ik ken haar als een zeer doordacht persoon waarbij kwaliteit van de dienstverlening en het advies altijd op één staat. Als er iemand is die het mediabureau van nú vorm kan geven dan is het Laura wel” aldus Joost Istha, oprichter van ZIGT en ondernemer in Nederland.

Naast de aanstelling van Laura als Managing Director wordt het team van ZIGT met twee senior profielen uitgebreid. Sven Dekoster en Fabien Bruyneel zullen ZIGT vervoegen, beide als Media Director. Sven komt van Brightfish waar hij tot voor kort actief was als Sales Manager. Sven is goed bekend met het vakgebied en hij zal binnen ZIGT verantwoordelijk zijn voor Business Development. Fabien was tot voor kort hoofd Media & Marketing bij Cofidis België en is in het verleden actief geweest als Head of Audio & Video binnen Havas. Binnen ZIGT zal hij zich samen met Laura richten op de strategische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Daarnaast blijft ZIGT op zoek naar mediaplanners met ambitie om de groei van het eerste semester ook in het najaar verder te zetten.

De komende jaren heeft Laura samen met haar team als doel om ZIGT nadrukkelijk naar ‘the next level’ te brengen in België. “Mediabureaus hebben dagelijks te maken met media- en marketingvraagstukken van opdrachtgevers die vragen om een onafhankelijk en eerlijk advies. Om investeringen in media succesvol te maken zijn vertrouwen en flexibiliteit cruciaal. Vertrouwen betekent; weten voor wie je werkt. Flexibiliteit betekent dat je er moet zijn als je als professional iets toe kan voegen. Media is geen exclusief domein van mediabureaus, de functie van een mediabureau is innoveren, ondernemen en blijven optimaliseren” aldus Laura Moerkerken.

Over ZIGT Media

ZIGT is intussen vijf jaar actief in België en heeft een unieke positie in de markt ingenomen. Het fundament van ZIGT is volledige transparantie, zowel financieel als qua kennis. Dit betekent dat alle financiële voordelen die er bij de inkoop van media behaald worden voor de volle 100% ten goede komen aan onze opdrachtgevers. De remuneratie van ZIGT is consultancy based, wij worden betaald voor de toegevoegde waarde die we leveren. Naast de nieuwe structuur kondigen we ook graag aan dat de website van ZIGT volledig vernieuwd is.

Voor informatie over dit bericht:
Laura Moerkerken +32 2 719 04 93 of Joost Istha +31 23 5540 650