In 2016 opnieuw een gratis dosis Top Santé in de Apotheker
21-12-2015

Gezondheid
In 2016 opnieuw een gratis dosis Top Santé in de Apotheker

Voor het vijfde jaar op rij brengt Top Santé, de referentie inzake gezondheid in Franstalig België, twee speciale nummers uit die gratis verdeeld worden via de belangrijkste apotheken.

Als we weten dat 210.000 Franstalige Belgen* advies vragen aan een apotheker voor de aankoop van een anti-stressmiddel en we weten dat magazines als me-time worden beschouwd, is een magazine in de apotheker dan niet de perfecte anti-stresscombinatie? Wij denken alvast van wel.

Top Santé brengt ook volgend jaar twee gratis edities in de apotheker. In de belangrijkste apotheken kan men vanaf 16 mei het eerste nummer terugvinden, helemaal in het teken van de vakantie. Welke tips kunnen we in deze editie verwachten? Hoe je lichaam in vorm te brengen voor je een bikini aantrekt, wat er zeker in je toilettas moet als je op reis gaat, hoe je je huid voorbereid op de zon, hoe je kinderen zo goed mogelijk beschermen en hoe kleine zomerkwaaltjes te voorkomen.

De tweede verschijning is op 17 oktober en deze editie bevat advies, deze keer niet om de zomer door te komen, maar wel de winterperiode. Hoe we de winter stressloos kunnen doorkomen, hoe we kunnen slapen als een roosje, welke vitamines houden ons sterk & niet onbelangrijk hoe bereiden we ons voor op de winterprik.

Keyfacts

Verschijningsdata:
Speciaal nummer ‘Bereid de zomer voor’: vanaf 16/05/2016
Speciaal nummer ‘In topconditie voor de winter’: vanaf 17/10/2016

Oplage/nummer:
80 000 exemplaren

Aantal Franstalige apotheken/nummer:
800

Tarief:
1/1 pagina: € 5.950

(*)Bron: CIM TGM 2014-2015