Freedom of Media!
03-09-2018

Vrij denken
Freedom of Media!

Freedom of media! Bij ZIGT willen we met deze nieuwe communicatiecampagne onze unieke positionering als volledig onafhankelijk mediabureau naar voren brengen. Ons doel? Merken laten groeien door vrij te denken en te handelen op het gebied van media en zo de optimale koppeling te maken met marketing- en communicatiedoelstellingen.

Vandaag is het 3 september, voor velen de start van een nieuw schooljaar of de kick-off van het najaar, maar bij ons voornamelijk de start van onze ‘Freedom of media’ campagne. Waarom Freedom? Een campagne komt pas helemaal tot zijn recht als er vrij gedacht kan worden in media. Vrijheid van denken, vrijheid van keuzes, vrijheid in mogelijkheden. Daar gaat het ons om bij ZIGT. Echte vrijheid hebben we doordat we alleen betaald worden door onze klanten. We zijn media engineers: we leven, ademen en dromen media en dat geeft vrijheid.

Wat Freedom of media exact voor ons betekent kan je lezen in ons manifest. We geloven sterk in deze manier van samenwerken, onze diensten, mentaliteit van nieuwsgierigheid en kritisch zijn, onafhankelijk inzicht bieden en zoveel meer.

We verwijzen graag naar het interview in Media Marketing waar Laura Moerkerken en Fabien Bruyneel meer tekst en uitleg geven.