Ontmoet Media Director Marijke

Wie ben je?  

Ik ben Marijke, 34 jaar, afkomstig uit Hoegaarden en reeds meer dan 10 jaar een trotse ZIGT-er.

Wat doe je bij ZIGT?  

In 2012 startte ik bij ZIGT als mediaplanner en ik was destijds de eerste Belgische collega die het jonge ambitieuze team kwam versterken. Ruim tien jaar later is het bedrijf sterk gegroeid en heb ik zelf ook een mooi traject binnen ZIGT afgelegd. Op dit moment ben ik Media Director wat inhoud dat ik samen met m’n team verantwoordelijk ben voor alle media strategieën en media plannen die worden gemaakt voor onze klanten.

Wat drijft je?  

De mediawereld heeft iets fascinerend, is steeds in volle ontwikkeling en het blijft gewoon enorm kicken als je een campagne op TV of in het straatbeeld ziet en weet dat het mede dankzij jou is dat die campagne daar is geraakt.

Hoe zit het met ZIGT?  

Open en transparant communiceren, niet alleen met klanten of regies, maar ook intern met de eigen werknemers staat erg hoog op de agenda bij ZIGT. Hierdoor voel je je als werknemer des te meer betrokken en leeft er een echte teamspirit. Daarnaast krijg je bij ZIGT ook veel kansen aangereikt en krijg je ook best wel wat verantwoordelijkheid. En uiteraard werken wij voor de leukste merken in België!

En je toekomst?  

Toen ik startte bij ZIGT waren we met z’n drietjes, nu zijn we bijna vertienvoudigd en we zijn er nog lang niet. We hebben nog heel wat plannen voor de toekomst en willen nog meer klanten helpen om samen succesvol te ondernemen in België en Luxemburg.

Even bellen?  

Heel graag! Bel me gerust even op, stuur me een mailtje of spring eens binnen bij ons op kantoor!