FREEDOM OF MEDIA

ZIGT is een full service mediabureau actief in de Benelux. Wij laten merken groeien door vrij te denken en te handelen op het gebied van media en daarmee de optimale koppeling te maken met marketing- en communicatiedoelstellingen.

Een campagne komt pas helemaal tot zijn recht als er vrij gedacht kan worden in media. Vrijheid van denken, vrijheid van keuzes, vrijheid in mogelijkheden. Daar gaat het ons om bij ZIGT. Echte vrijheid hebben we doordat we alleen betaald worden door onze klanten. We zijn media engineers: we leven, ademen en dromen media en dat geeft vrijheid.

MENSEN

Hoewel technologie steeds belangrijker wordt, is media bovenal mensenwerk! Mensen maken het verschil en merken groeien niet zonder mensen. Als media engineers zijn we strategisch onderlegd, maar streven we ook naar operational excellence. We combineren specialisten met generalisten die het hele traject kunnen overzien.

Bij ons is iedereen inhoudelijk onderlegd, geen onnodige accountlagen. Onze media engineers vormen een professionele partner op het gebied van marketing-communicatievraagstukken en leveren een advies waarin alle campagne-onderdelen elkaar versterken.

We hebben veel ervaring met cross mediale campagnes en werken voor zeer uiteenlopende branches, van uiteenlopende grootte. Voor veel opdrachtgevers zijn wij op meerdere terreinen actief, maar het is ook mogelijk om de diensten van ZIGT afzonderlijk en on demand af te nemen, zonder enige contractverplichting. Dit zorgt ervoor dat we snel en flexibel kunnen handelen.

MARKTEN

ZIGT heeft vestigingen in Brussel en in Hoofddorp. In België kunnen we met dezelfde visie en dienstverlening als in Nederland adverteerders een goed alternatief bieden voor de in België dominerende mediabureaus. Steeds vaker werken wij voor adverteerders met een Benelux propositie. Wij kunnen vanuit België en Nederland de adverteerder bedienen en onze lokale kracht combineren met een consistente aanpak voor adverteerders in de Benelux. Ook onze studio is werkzaam voor beide markten en ontwikkelt materialen voor zowel Vlaanderen, Wallonië als Nederland. Ook opdrachtgevers die buiten de Benelux actief zijn, kunnen bij ZIGT terecht. Wij hebben hiervoor samenwerkingspartners in meerdere landen.

Op zoek naar een ondernemend en transparant bureau, neem dan contact op met  Laura Moerkerken.