Gewoon

ZIGT is een full service mediabureau met vestigingen in België en Nederland. De basis van onze dienstverlening wordt gevormd door mediastrategie, -planning en inkoop van alle mogelijke media (TV, radio, print, out-of-home en internet). Effectiviteit staat hierbij voorop. Daarnaast hebben wij een aantal gespecialiseerde afdelingen met een eigen dienstverlening:

  • ZIGT Digitaal, waar alle online en mobile expertise binnen ZIGT is geclusterd. Van display tot social en van search tot e-commerce.
  • ZIGT Research & Insights, waar op maat klantonderzoeken worden verricht, als ook analyses met behulp van diverse bestaande onderzoeken.
  • ZIGT Studio, waar bestaande reclameconcepten worden omgevormd tot bruikbare materialen als banners, advertenties, websites, posters en POS materiaal.

Ongewoon

ZIGT België bestaat sinds 2011 en heeft direct vanaf dat moment een unieke positie in de markt ingenomen. Het fundament van ZIGT is volledige transparantie, zowel financieel als qua kennis. Dit betekent dat alle (zowel zichtbare als onzichtbare) financiële voordelen die er bij de inkoop van media behaald worden voor de volle 100% ten goede komen aan onze klanten en dat wij onze klanten net zo slim willen maken op mediagebied als wij zelf zijn.

Onze remuneratie is consultancy based, wij worden betaald voor de toegevoegde waarde die we leveren. Naast het feit dat alle inkoopvoordelen volledig ten gunste komen aan onze klanten, biedt onze transparante werkwijze ook de garantie op een objectieve mediastrategie en planning op basis van effectiviteit. Verschillen tussen bruto en netto tarieven zijn in de mediawereld vaak heel groot, maar nimmer een reden om  wel of geen gebruik te maken van deze media.

Buitengewoon

Naast de garantie van een objectief advies zijn onze klanten vaak goedkoper uit dan bij andere mediabureaus, maar dit verdient vaak iets meer uitleg en een eerlijke vergelijking. Deze vergelijking maken wij graag indien gewenst!

Onze werkwijze levert in de praktijk nóg meer op: een vertrouwensrelatie. Binnen de samenwerking met onze klanten is er ruimte voor het delen van informatie en data die belangrijk zijn om onze adviezen aan te scherpen en de media-inspanningen van morgen beter te laten renderen.

Voor wie?

Benelux georiënteerde, nationale, regionale en lokale merken, structureel of op campagnebasis, volledige ondersteuning of op deeltrajecten, rechtstreeks of via reclame agentschappen. Wij zijn on demand in te huren voor elk mogelijk mediavraagstuk en er is nooit een verplichting om het volledige mediatraject bij ons neer te leggen of een contract met ons af te sluiten. Laat ons onze toegevoegde waarde maar bewijzen!

Wilt u weten wat ZIGT voor u kan betekenen, dan kunt u ons contacteren op +32 (0)2 899 3680 of via info@zigt.be.