Advertising

On- en offline media moeten elkaar optimaal versterken. Elke dag kunnen wij de beste strategische keuzes maken en het optimale uit uw marketing budget halen. Er wordt bekeken óf, en wat programmatic advertising, social advertising, Google AdWords of offline inzet bijdraagt aan de campagne. Wij zijn thuis in alle gangbare systemen en hebben een team van digitale specialisten ter ondersteuning op complexe digitale mediavraagstukken. Al onze mensen kennen alle systemen en worden hierbij ondersteund door specialisten die hierop zijn afgestudeerd. Performance betekent voor ons “het optimaliseren van het resultaat” en dat zijn de doelen van onze klanten die uiteen lopen van het vergroten van de naamsbekendheid tot het verwerven van nieuwe klanten.

Advertising diensten binnen Performance: Display en online video, programmatic buying/RTB, mobile, search engine advertising (SEA), e-commerce, web analytics & data management.

Optimalisatie en data

ZIGT wordt ingeschakeld om grote groepen personen te bereiken. Ofwel om bestaande klanten te informeren of op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Altijd maken wij hierbij gebruik van data. Neutrale data zoals uit de standaard bereikonderzoeken en doelgroepen of heel gerichte data van onze klanten. In alle gevallen hanteren wij de strengste eisen inzake het beheer van deze data en te allen tijde is deze data eigendom van onze klanten.

Meer weten over onze performancediensten? Neem contact op met Wietse Robberechts